Wet arbeidsmarkt in balans

By 2 oktober 2019Capita Selecta

Op 1 januari 2020 treedt de Wet arbeidsmarkt in balans in werking.  Met deze wet krijgt de arbeidsrechtpraktijk wederom met de nodige nieuwe regelgeving te maken. U mag deze wijzigingen voor uw dagelijkse praktijk niet missen. De wijziging van de ketenregeling, de definiëring van de oproepkracht met een veelheid aan nieuwe regels, de invoering van een wettelijke regeling voor payrolling en last but not least, de invoering van de i-grond die het mogelijk maakt bij onvoldragen ontbindingsgronden toch te ontbinden.

Voorts zijn er ingrijpende wijzigingen rondom het proeftijdbeding en de transitievergoeding. Kortom: de wet roept veel praktijkvragen op welke besproken zullen worden.

Tijdens deze cursus wordt u volledig over de nieuwe regelgeving geïnformeerd zodat u straks goed bent voorbereid!

12 december 2019 - (12.30 - 16.45 uur)
Novotel Amsterdam Schiphol Airport te Hoofddorp

9 april 2020 - (12.30 - 16.45 uur)
Novotel Brainpark te Rotterdam

 

Inschrijven

PUNTEN
NOvA 4 PO-punten
MfN 4 punten cat. 2 (in aanvraag)
Hobéon SKO 2 punten
NBA 4 uur

NIVEAU
** Verdieping (basiskennis aanwezig en gerichte praktijkervaring vereist)

UW RESULTAAT
Na afloop van de cursus is de cursist op de hoogte van de vele wijzigingen die de Wet arbeidsmarkt in balans met zich mee brengt.

VOOR WIE
De doelgroep is advocaten, rechtsbijstandsjuristen en bedrijfsjuristen. De cursus is ook bestemd voor niet-juristen met academisch denkniveau: HR-medewerkers, directieleden, (arbeidsrecht)adviseurs, accountants en financieel adviseurs.

DOOR WIE

Mw. mr. E.W. de Groot
– kantonrechter te Arnhem

SYLLABUS
Tijdens deze cursus zal er geen syllabus gebruikt worden. De ptt van docente zal op de cursusdag zelf aan de cursist worden uitgereikt.

12.00 – 12.30 uur Ontvangst met sandwiches en registratie

12.30 – 14.30 uur 
– Wat verandert er nu precies op 1 januari 2020?
– Wijziging van de ketenregeling

14.30 – 14.45 uur Pauze

14.45 – 16.45 uur
– Definiëring van de oproepkracht
– Payrolling: hoe zit het met de wettelijke regeling
– Wat houdt de i-grond precies in?

16.45 Afsluiting

PRIJS
€ 395,- exclusief BTW.
Voor elke tweede en volgende cursist van hetzelfde kantoor ten behoeve van dezelfde cursus wordt een kantoorkorting van 10% verstrekt. De prijs bedraagt dan € 355,50 excl. BTW.

ANNULERING
U kunt tot drie weken vóór de cursusdatum schriftelijk annuleren.
Het IvA brengt hiervoor € 50,- administratiekosten in rekening. Indien er al betaald is zal het cursusgeld onder inhouding van deze administratiekosten worden teruggestort. Na deze datum is annuleren niet meer mogelijk. U mag uw plaats altijd door een vervang(st)er laten innemen.

2015 Mediatorsfederatie_Nederland_Kwaliteitsregister_PE(72)

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Deel dit met uw vrienden en/of collega's!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone