Vaccineren en testen binnen de arbeidsverhouding

De thuiswerkplek wordt meer en meer weer ingeruild voor het kantoor. Werkgevers zijn wettelijk verplicht dit op een zo veilig mogelijke manier te realiseren. Een logische en, gelet op de crisis die nog niet is geëindigd, terechte vraag is daarom of werkgevers hun werknemers kunnen verplichten zich te laten vaccineren? En als dit niet kan, wat kan een werkgever dan wel doen om een zo veilig mogelijke werkplek te realiseren? Mogen werkgevers werknemers verplichten zich te laten testen? Caroline van Gent en Marieke Verschoor gaan in deze cursus nader in op deze, en andere hiermee verband houdende, vragen.

16 februari 2022 - (13.00 - 17.15 uur)
Engels Conference Center te Rotterdam

Inschrijven

PUNTEN
NOvA 4 PO-punten
MfN 4 punten cat. 2

NIVEAU
** Verdieping (basiskennis aanwezig en gerichte praktijkervaring vereist)

RECHTSGEBIED
Arbeidsrecht

VOOR WIE
Doelgroep is advocaten, rechtsbijstandsjuristen en bedrijfsjuristen. De cursus is ook bestemd voor niet-juristen met academisch denkniveau: HR-medewerkers, directieleden, (arbeidsrecht)adviseurs, arbeidsdeskundigen, mediators.

DOOR WIE

 Gent, Caroline van Mw. mr. C.I. van Gent
– advocaat arbeidsrecht en partner bij BarentsKrans
Mw. mr. M.H. Verschoor
– advocaat arbeidsrecht bij BarentsKrans

SYLLABUS
De syllabus wordt tijdens de cursus uitgereikt. Een week voorafgaand aan de cursus wordt u de digitale versie van de syllabus toegezonden.

12.30 – 13.00 uur   Ontvangst met sandwiches en registratie

13.00 – 15.00 uur
– introductie
– het instructierecht
– (contractuele) beperking van grondrechten

15.00 – 15.15 uur   Pauze

15.15 – 17.15 uur
– alternatieve mogelijkheden voor het realiseren van een veilige werkplek
– sancties
– casusposities

17.15 uur   Afsluiting

PRIJS
€ 395,- exclusief BTW.
(Voor elke tweede en volgende cursist van hetzelfde kantoor ten behoeve van dezelfde cursus wordt een kantoorkorting van 10% verstrekt. De prijs bedraagt dan € 355,50 excl. BTW.)

ANNULERING
U kunt uw inschrijving tot drie weken voor de cursusdatum telefonisch of per mail annuleren.
Het IvA brengt hiervoor € 50,- administratiekosten in rekening. Indien er al betaald is zal het cursusgeld onder inhouding van deze administratiekosten worden teruggestort. Na deze datum is annuleren niet meer mogelijk. U mag uw plaats altijd door een vervang(st)er laten innemen.

2015 Mediatorsfederatie_Nederland_Kwaliteitsregister_PE(72)

Deel dit met uw vrienden en/of collega's!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone